Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@commi Vidi se da nemas pojma o autoindustriji. Vec odavno je \"legenda\" otisla... Trenutak kada su na trziste izbacili SUV Cayenne na platformi VW SUV Touareg i VAG motorima, te Panameru s VAG motorima, prestaje njihova samostalnost koju su i prije imali ogranicenu. Oduvijek su pravili vozila u kooperaciji s VW i to je to. Jedino blistavo razdoblje u njihovoj historiji jeste kada su iskljucivo pravili model 911.
Moš mislit novi 911 sa 1,2 TSI motorom :D
ovo sam se šalio sa 1,2 TSI motorom u poršeu BUKVALAC :)
Audi, Porche koje sledeci ?
Nista bez golfa dvojke is 88.godine ide a trosi 2.5 litara djece mi :)
Tako je aaaaaaaaaa! Porsche menadžment se zaletio pa zaje.ao. I ništa tu loše nema. VW je redom preuzimao brendove i svi su postali bolji. SEAT, SKODA, LAMBORGHINI...Volvo je uvijek bio dobar..Kupili ga kinezi i šta? Ništa, ako Volvo danas nije bilji, onda nije ni lošiji brend nego je bio. Isto vrijedi za Jaguar (Indija), LOTUS (malezija). U čemu je kvaka? U \"lovi\" i novim ulaganjima u istraživanja itd.... A u svim ovim slučajevima je tako i bilo. Ja mislim da će Porsche biti još bolji i efikasniji brend i još dugo će praviti vrhunske (možda najbolje) automobile.
moje skromno misljenje je da nece biti nikakvih promjena na porseu samo ce ga ljudi kupiti i to je to i za ovoga sto je komentarios\'o . Porse je mislio kupiti vw prije neke 3-4 godine i onda je up\'o u krizu da bi nakon nekih godinu - dvije vw kupio njegovih 49.9 % dionica
@@commi Jeste skocila 4.3% ALI PREMA DOLE! Malo se bolje raspitaj kretenu jedan i jadan!
@@commi A za place lazes kao pas! 1.500 KM mozda imaju ali bruto....
@@commi E bas si seljacina neotesana. Idiote nije rijec o tome da li je VW dobar ili los, broj 1 ili 2 u svijetu.... Kretenu rijec je o tome da Porsche GUBI SAVKU VRSTU SAMOSTALNOSTI U ODLUCIVANJU!
Plate Za mehanicara plata je veca od 1500km, a za ostalo mozes sam skontati onda, a ako nisi znao plata im je pocetkom godine svima skocila za 4,3%
I jos nesto, zasto onda ne izumire Buggati, Lamborhini, Skoda, Seat, Audi, sta ser***. Motor 1,2TSI se stavlja u gradska auta, nece u Porsche bukvalci!
Djecace, dosadio si sa tim svojim spamerskim sra****. Sta ti znas sta je VW, ako nisi znao 2 na svijetu proizvodjac, a aBd bice i 1. Koji je to bolji od VW, Buggati, Lamborghini, Audi, Porsche, Seat. E da znas da sva ova navedena auta, VW ima vise od 50% udjela, ztato suti i radi nesto korisno!
@commi tu si u pravu... LP
@commi Pa upravo si i sam sebe demantovao...Priznajes da je jedino 911 bio \"pravi\" Porsche, pa zasto onda na ovu vijest saljes komentar: \"...i tako...ode još jedna legenda... \" I sam znas da je odavno otisla... Malo si zaksnio s komentarom. Nekih 40 godina :) Bez ljutnje Commi Peace
R.I.P. Porsche