Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Plastikaner kojeg je i Dacia preskocila
Isto mi se nista ne svidja.
Vitare iz 1990 - tih su bile top auta. Nakon prebazivanja prozvodnih traka ako se ne varam u Mađarsku kvalitet rapidno pada a cijene rastu. Prije par god gledao jednu u TZ oko 25.000 km bila. Al plastična iznutra, osječaj kad zatvaraš vrata i te sitnice stvarno loše. Ok izgled al stvarno se osjeća da je autu fušeraj. A cijene danas mnogo jače.
Vitara 4x4 super auto, sposoban za sve.
Ne zaboravimo da je Vitara na tržištu skoro cijelu deceniju. Međutim, to je za proizvođače kakav je Suzuki savim uobičajen radni vijek za jedan automobil, što potvrđuje i Vitara, koja se pojavila na tržištu davne 1988. godine.
Odlicno auto i za voziti i odrzavati
Vitara ko Dzeko