Tržište polovnih automobila u BiH
0
Uvezeno 2.265 polovnih Peugeot vozila u 2012. godini
Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto golf IV je ljepši od P307. Jeste, ali za slabovidne.
slabije se kradu
@Mia San Mia Čim je tebi broj prodatih primjeraka jedini relevantan podatak o nekom automobilu, nemaš ti pojma sine moj. Idi liječi svoje frustracije u nekoj drugoj temi ti ponosni vozaču Golfa. Nije ni čudo što bosance smatraju glupim i prave sprdnje sa njima. Kako i neće kada je njima najbolje auto VW.
PEŽO NA MOM LEŽO ili PEUGEOT NA MOM LEUGEOT !! ps. Golf je kurchina od aut´.
Ja znam da brojim do dva i opet je to vise nego sto si ti im\'o autica :/ .Cuj nije Svapska najbolja,pa cija je majku mu ako nije Svapska? Vidim da ne znas,da se ne informises,da ne citas a vjerovatno nisi ni obrazovan pa da ti ja kazem da je Kia-Hyundai grupacija prodala vise automobila nego PSA Grupacija u prva dva kvartala i da se trend nastavlja i da je francuska vlada dala na prijedlog EU da se naprave izmjene u trgovinskoj razmijeni dobara sa Korejom te da bas ovaj proizvodjac sa jeftinijim a kvalitetnijim autima \"gusi\" ionako poljuljanu fr.auto industriju! PS:Sem Toyote niko ne moze u isti kos sa Švapskom auto industrijom ;)
@Mia San Mia Vozio sam i posjedovao više auta nego što ti znaš nabrojati. Tako da malo tiše. Nemojte se više brukati sa vašim zaostalim razmišljanjem i komentarima gdje je švapska kočija najbolja. @ Sixt I šta je bilo kada si se probudio? Vidim Kia pravo lijepa, pogotovo ovaj novi Ceed. Čista kopija francuza i talijana. Unutra prekopiran novi c4, naprijed P308, a pozadi Alfa Đulijeta.
Ma ne samo peugeot nego i ostala dva francuza tesko smece od auta, sve lose pocevsi od kvaliteta do dizajna cista nula (0). Takode su previse zenski pa ih uglavnom voze zene i gay muskarci.Nove KIA 3 puta ljepse i bolje od njih...a kamoli sva njemacka auta, koja su po svjetlosnu godinu ispred, talijanska isto barem dizajna sto se tice...Pozdrav za levate koji voze francuska auta...
@Ja.Porazno je sto nisi voz'o ni jednog ni drugog pa je tesko s tobom da se prica o autima a i o bilo cemu drugom.Malo si progugl'o za Peugeota i Golfa i na taj nacin iznosis podatke,a kad konacno odlucis da kupis autic dvaput razmisli ;)
veliki servis u ovlastenom pezoovom servisu za 307 benzinca kosta 680 KM, koliko isti takav kosta za golfa u asi naprimjer.
@Mia San Mia Pojma ti nemaš. Nije Golf u jednoj generaciji napravljen u 30 miliona primjeraka već u 6 generacija. Samo što se svaka generacija zove Golf. Ako tako počnemo sabirati brojke Pežoa iz te klase koji su kroz istoriju napravljeni ili ako počnemo sabirati primjerke iz serije 200(204, 205, 206...) dobićemo slične brojke. Takođe količina prodatih primjeraka ne znači ništa. Radije ću voziti 307 nego Golf 5(kočiju) pa taman sutra propali totalno.
Pa naravno da je bolji.GOLF je jedna od ikona auto industrije uopste.Proizveden je u preko 30 mil primjeraka.Ni jednom lavicu to nece nikad poc za rukom.Uostalom da malo bolje pratis stanje u auto industrij shvatio bi o cemu pricam.PSA grupacija dnevno gubi milione.Fabriku nadomak Pariza namjeravaju da ugase u da kucama posalju 14000 ljudi! Ocajni su njihovi potezi sa novom 208 i 301.Pametnom dosta ;)
PEŽO NA MOM LEŽO
nije ni cudo po kakvim cestama se vozamo da su uopste ispravni...
veoma lijepa auta,fino dizajnirana,ali nazalost jako loseg kvaliteta. bez namjere vrijedjanja sadasnjim vlasnicima pezo-a,ali fkt je tako jedne takve barake sam se i sam jedva rijesio,a 2002g bio. kad su krenuli kvarovi,nigdje mu kraja,jedva 100000 presao sve 4 dizne,diskovi prednji,bombina,lafete,krajnice...
radi se o tome da za najmanje pare dobijete najmanje sra.nje od auta, sto ce reci da ima i vecih sranja, a daleko od toga da spadaju u dobra auta. dalje, procati o dizajnu ljepsi od ovog ili onog a u isto vrijeme voziti mehanicki poluispravno auto zato sto nedamo pare za normalno servisiranje, nema nikakvog smisla. znaci poenta je da se uzme auto koje se najmanje kvari, da bi sto ispravnije bilo na cesti, koliko god ruznoi bilo, jer svakako nijedno necemo odrzavati kako treba.
Bolje golf IV highline koji je presao 250 000km, jelde?
Kupis 307 HDI za 2000 evrica,fin super nasminkan al\' kad dodje vrijeme da ga malo osvijezis i odvedes kod ljekara yebes sve na svijetu sto ga uze.Znam 10-ak takvih prijmera al\' et sta ces k\'o Bosanac \'nama poletio da kupi polovno francusko gofno (: