Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne moze olaksica za elektro automobile, za registraciju za plin i sl… Ali moze izvoz peleta i par/nepar. Stoko!
hoće da sirotinja bogatima kupuje električna vozila koja sama nikad neće imati. bezobzirna stoka
Neka drzava da subvencije kako dolikuje, nek se ugledaju na Hrvatsku (60000-80000kuna) i Srbiju(7500-10000€) pa ce mozda narod i da razmisli o kupovini.
Je li tebi ima logike da radnici uplaćuju porez da bi pojedinci kupili električno auto, dok za bolesne uplaćujemo putem poziva?
Ne uzimaju se te pare od tvog poreza nego se umanji porez na auto, na njegov pvd
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
a zasto? da bi djeca bogatih roditelja mogla vozati hight tech auta sa vise konja? raja nemoze priustiti sebi novi automobil a kamoli elektricni. uvesti olaksice na uvoz polovnih automobila koji zadovoljavaju minimalne tehnicke uslove. to bi pomoglo ljudima.
Sržava bi trebala stimulisati kupovinu elektricnih i LPG automobila ali.... nije baš sve ni u ovom CO2 i zagađenju istina. Što više el. auta više je potrebno struje koja dominantno dolazi iz termocentrala. Više struje - više ćumura - više ćumura - gora atmosfera.
Ove pokušaje od vozila ne bih dzaba da mi dadu Samo Golf Baki
Super
neprave se olaksice za narod vec za ove kriminalce od poslodavaca i 8ve sto su stranacki angazovani
Mòre li nargilašima kakva olakšica za kupovinu Golfa II?
Bolje bi bilo da daju olakšice za ugradnju LPG sistema. Ovo sa električnim vozilima je sranje. Niko još ne zna šta će biti za 4-5 godina.
Ja bih do 2035 ostao na dizelu ili benzincu dok tehnologija ne napreduje Od hibrida bih uzeo samo toYotu mislim da su najbolji a zakleti sam Bmw ovac
Da olaksate tajkunima da se jadni nepate
Auto je luksuz, treba oporezovati troduplo nikakakav poticaj.
A ti si seljak...sta ti znas !
Radnici Kantona Sarajevo na proteste izlaze 14. decembra 14.12.2022. godine u terminu od 10:00 do 11:00 sati u ulici Reisa Džemaludina Čaušević 1, u parku ispred zgrade Vlade Kantona Sarajevo.
Sranje el, nista vise.