Najbrži dizelaš na svijetu
0
Schnitzer probija granice
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma sila bmw stvarno a i dobar je za tuniranje
Ma jarane, mogu oni sta hoce pricat al u mene ova trojka TDI ide bolje, ocam, i jos imam dijelova na trafici uzeti i svaki majstor za mjenjat, pa ja.
kupujem domenu www.sport25.ba
Prodaja domene www.sport24.ba, ukoliko ste zainteresovani javite nam se sa vasom ponudom..
vehabije i titofas1sticki poljuprivrednicki umovi zauzimaju 95% bosnjackog opredjeljenja, rezultati drzave dokazuje da sam u pravu. lahko bi sa v3hab1jama, sve ih po rokas jer ih mozes prepoznati po smr4du i manjku kupanja... ali su najgori ovi titofas1sti koji smatraju da je zapadna evropa korumpirani kapitalizam i istok je bolji od zapada :D hahaha... dok istocna evropa ne moze da udje u eu zbog korupcije najvise :D seljacine maloumne :D eno gledam glasali gledatelji sa-x da ne vole zapad i da titovo vrijeme je bolje i da bi tito zaustavio nato u iraku HAHAHA ucehnu se od smjeha
al švabe znaju napravit auto
Jok bre on od 95 vozi samo srpski traktor
Svabska posla :) @Auti tt - a tvoj narod je kao nesto napravio?? I ti il\' njemacko il\' japansko auto vozis zato ne rise matere ti!
kad ce baliye turci arapi...napravit auto??? njihov najveci domet su ibrici tepsije sadzaci dzezve i pusenje kroz vodu... meni mogu popusit i bez vode.
vidi vehabija, sta ima novo na zapadu, sta ima novo u saudi arabiji? jesu li se okupali tvoja braca? :D
@englez ne pravi se englezom idi beri baje. BIH4EVER
fino, interesantno, vidi kako ima nesto novo na zapadu ipak, jelde chmoljo i ostali titio fasisti?