Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
haj da vidim ovo
odgovor
odgovor
Ovi VW su bas dosadni. Prevaranti .....
Koliko dima izbacuje jeli vise od arcelormittal u Zenici. Ako baca manje kupujem ga
Kupio bi ga ti sigurno,al nemas dovoljno.
Dino nisam ulazio u tvoje finasije nemoj ni ti u moje jer vec imam dva auta i jedan motocikl na svoje ime registrovane. Vjerovatno da mogu sebi priustiti ovog pola ali firme koje lazu narod odnosno prodaju muda pod bubrege mene neinteresuju.
Nek ga stave na aukciju i sva sredstva uplate u humanitarni fond za volks-lagen. Valja im se istresti 60 milijardi...
Nema frke za VW , sad prodaju vise nego ikad. Koga briga za gasove, vazno je da auto malo trosi i i de dobro.
Ne znam sta se desava u VW, ali nekada su GTI verzije bile tako usminkane da su se na kilometar mogle prepoznati, a sada cista konfekcija.
vidi ja sam za da se ponekad pritisne momacki,ali brate mili idi na auto put posli je 22 sata i gasaj kolko hoces,barem ako nista,smanjen je rizik da se neko drugi ubije