SL dostojan Veyrona
4
Mercedes sa preko 1000 KS
Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
J**** VAS GLUPE , NAJBRE AUTO NA SVIJETU ULTIMATE AERO !! BUGGATI JE ZA NJEGA 0 !! ;)
115 hiljada jevreja? Ne moguce da je samo toliko! Ovde se radi sigurno o nekoj zabuni ili gresci. Jel moze neko da proveri ovaj podatak?
http://www.youtube.com/watch?v=yZ1oTisQQHY
@Mehmed Fatih Koji nitro pametnice, proguglaj malo ;)
sva su auta auta ali mercedes nije auto,mercedes je nesto vise od toga
@Mehmed Fatih Naravno Mehmede da se drogiram, pusim, i sve drugo sto vole mladi, pogledaj snimak do kraja, pa vidi kolika je razlika na cilju. I da, pretekao ga je za 1 duzinu auta, nakon 4 MILJE (4 milje). toliko mu treba.
kazu hoce da mu ugrade plin,da ne bi plaho trosio hehe
@EMS jel se ti drogiras ili je nesto dtugo u pitanju?????? Bugatti je otresao McLarena do CILJA! NE mozes ih ni porediti jer cuo si sta covjek kaze. McLaren opremljen kao Yugo, a Bugatti ima kozu i sve zezancije unutra sto znaci da je i tezi i sve, ali u konacnici je i brzi. Sada postoji Bugatti Veyron Super Sport s 1.200KS koji je postavio rekord od 430 km/h! @3X sta mislis da se i Bugattiju ugrati NITRO kao onom Nissanu? Prestigao bi avion u letu.
Kakav Bugatti, Nissan GT-R ga odere ko slinu http://www.youtube.com/watch?v=s8O5ncJWWao
sa svim poboljsanjima ubrizganja i sagorijevanja steta sto nisu napisali koliko mu je veca potrosnja, cisto iz zezancije jer to kupce svakako ne zanima, moja procjena je da trosi oko 35
narucio jednog i dobio ga prije mjesec dana.. probno vozilo.. nakon dva dana \"probe\" otisle mu gefufne.. vratio nazad i rekao neka hvala, nije ovo za bosanske puteve....
Sve ispod 1500 KS je presmijesno
kurcinu bi sebi osjekao za ovo auto!
smijesno ! golf 2 bi ga otreso ko slinu !
Mercedes je mercedes