Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sto su slabi ove godine, samo dvije kurave nabavili
Cuj nabavili... zar se u BiH tako to radi? Posteno pitanje.
pa na nasu zalost ove godine nije tvoja mama mogla radit za nas kao prosli put :( pa zato nismo "nabavili" vise, kako ih ti strucno nazivas, kurava ;)
Seljacine bas,cuj tuneri,bacaju pare na bez veze stvari.Pola ih zivi sa roditeljima u kuci bez posla ali imaju za tuning i slicna sranja.
Ovo je nekom hobi, evo ja imam nepunih 40, vozam auto marke mercedes vrijednost 70.000€ pa sta, da sam mladji kupio bi neku nantu i polako je opremio da lici tip top. Nekom je razonoda da runco oprere auto, da ga runco ispolira, a nekom da ga ukrasi. Svak ima svoj hobi.
jel ti to krivo što nemaš keša da se i ti pušeš sa svojim autom ?
billy kraljj «3«3«
Ovi nasi "tuneri" ostali daleko iza ostatka tunera... U drzavi vise nema 5 dobrih auta sto se tice tuninga... Hrvati su i tata i mama za ovu nasu scenu :\
Zao mi je ovih sto zapravo uuummmmiiiruuu od zavisti zbog necijeg dobrog provoda, organizacije, hobija... svega... ali ne daj Boze da nema tih ljubomornih (:*), pomislili bi tuneri da nisu bili odlicni kao i uvijek :O
Svaka čast vlasniku Golfa sa natpisom "i igračke imaju JMBG". To je vrijednije od Golfa.
Nije ono Golf, ono je Corrado Billy Agic... JMBG!!! Sutra svi u Parlament!!! i mislim U Parlament!!!
Jarane ono ti je VW Corrado, a ne Golf :O
Kakve "trebice" nidje veze.Dobar ovaj frajer u sredini da se ima sta pogledati :D
al kad vidjeh ovo "radioaKtive" prevrn'o sam se ...
Fantastična auta, svaka čast !
jel ovo Allaha ti sa Ferrarijem doso na Tuning show ?!
jest TOLA seljacina doso sa obicnim ferrarijem na tuning hahaha koji DŽIBER U PM
Sve je ok ali mi nije jasno kako neko moze umjesto onako lijepog originalnog trokrakog Audijevog volana staviti ovaj zeljezni, ko ovaj na slici 4. Ko karting formulu da vozis... :/
dobrih pičoka
Billy je kralj, kako je samo originalan i inteligentan...kako on samo zna da privuce paznju, doista se razlikuje od ostalih...P.S. I nije "babin sin". Bravo Billy majstore.
Stvarno mi nije jasno zasto vrijedjate i omalovazavate ljude koji bar nesto za razliku od vas rade. Bave se necim sto vole i sto ih ispunjava i apsolutno nista lose nema u tome, dok za razliku od vas koji sjedite i smao cekate neku vjest da je sto prije ispljujete jer NEMATE sta drugo ni raditi. Zalosno.
Oni imaju pare za Tuning,oni imaju pare za dobra auta,oni ne rade a imaju keš, oni idu na more 5 puta godisnje, oni svaki dan piju kafice i vozaju se u skupcjenim autima, oni ne uče jer ce im "BABO" kupit fakultetsku diplomu ,oni se ne brinu za posao jer ce im "BABO" naci Štelu ! KO SU ONI ?? ONI su "Babini sinovi"
ZENICA DISMR KO POLJSKA HALA
JEBEM TI SESTRU U ANALNI OTVOR
E nek' ti mirises,POLJSKI "cvjeticu"
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ćuning show