Monstrum od 20.000 W
0
Ford kao koncertna dvorana
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dabogda ovo ima i 3000W stvarne snage, ima 20 000 u vakumu na minus 365 stepeni 1/100 000 sekunde. al nema veze bitno je da ima puno nula
Moguce je proizvesti 20.000W zasto ne, kad moze Steav Meade Roksforgatest imati 30.000W kako to ford u suradnji sa magnatom ne bi mogao staviti par pojacala kako je prikazano na slici, i dobiti ovo fino koncertno ozvucenje.. i ko se ono provali i rece da ide 1 akumulator, pa nije ti ovo Golf2 (prije takvih iskaza otici malo na yOuTuBe pa se informisati) sa ovu v8 masinu potrebno je vise od 3 alter-a!
@ kelva, @mufljuz Znate li šta znači riječ \"pojačalo\"?! Naravno da je moguće! Jedno pojačalo koje daje 2 kW ne daje snagu koju \"povuče\", recimo, mješalica za malter. Ne radi se o tome.. Prostudirajte malo kako radi zvučnik, na kojem principu... Ne možete o tome naučiti na ovom portalu..
20.000 W malo sutra ovo ko ono kad kupuješ liniju a naljepnica 2x300w hahahaha to mogu pričat dijeci od deset godina
I ja bas gledam ove dzojstike, to su oni falsh za X-Box ako se nevaram, imaju isti da se kupe na pijaci u Laktasima ! Jesul\' ovo punjene gume ?
zaFaljujem
Ovo je totalna glupost i sta objavljuje sa-x, informisite se prije postavljanja vijesti. Steve Meade u svom chevy tahoe-u ima 30kw, ovo je beze samo glupiranje. @mufljuz, ne snabdijeva se jednim alternatorom, ima ih vise, 5-6 zavisi od snage koju proizvode, a isto tako i akumulatora.
Sta se desi sa akumulatorom kad recimo sve sisteme ostavis popaljene u trenutku okretanja kljuca ignition? Mislim nisam neki fizicar - al\' kako je moguce snabdjet snagom alternatora i akumulatora nesto potrosnje 20 KW - je li to covjek nasao nacin da dobije vise struje iz manje struje? Bio bih jako zahvalan kad bi mi to neko objasnio.
samo nek je fordov motoor
obicna fordovska krnija.. golf 2 forever.
joj sad kad prodjem kroz svrakino ...
sve je savrseno i mocno, samo ovi joistici jeftini ne valjaju ba!! :) :)
Pa daj da vidimo tu inutrasnjost ... pfffffff