Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hemi RB V8, Shaker, Super Snake, 1970 (naturally aspirated). To je sve što mi treba!!
Muscle cars su zakon opasan izgled ispod haube ljuta zvjer koja ceka budalu da je nagazi :D tajj sam hahaha
Pogledajte samo taj američki dizajn iz 1969 godine.. Čisto savršenstvo, prava klasika.. Za stotinu godina ovo auto će biti čista "perverzija".. Chevrolet je prije 40 godina pravio bolja auta nego danas..
Bez modifikacija, u voznom stanju ova prva serija Camara je u SADu circa $25,000. Model Z28 je dva do tri puta toliko a fabricka verzija rejsing Camara tzv. COPO Camaro istog godista ima pocetnu cijenu od 100K radi niskog broja proizvedenih. Obicnih kamara je godisnje "stampano" oko 250,000 sa prosjecnom kubikazom od 250-300 konja. U to vrijeme je Moskvic I Fico bio zakon u Jugi I izradjivali su se nacrti da se pravi Stojadin....
nema siber,,,kuda ce gospoja sa nogama???
javila se jedna zabrinuta gospoja,,, :)
Perverzija...
hop cup poskocit cu u camara uletit cu heheheheh aBd
a mene bi strah bilo u ovo sjesti :D