Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek mi oproste zaljubljenici ovih trulja ali ja ovdje ne vidim ni jedno auto kozmeticki sredjeno osim ovog Ferarija kojem opet nije mjesto na ovakvim manifestacijama....
I taj ferari je takav sam od sebe, malo vise truda i kreativnosti nije na odmet
crna astra je skroz ok
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
...jugo pomeo :)
Ima dobrih auta, al sto se tice sredjivanja, fakat yugo i kec golf najljepsi....
Ticina keca i Billy Agić na jednoj fotografiji, odlično uhvaćeno Elmedine :)
jest ovaj astru tuniro sa felgama od audija
joj kad vidim ove komentare samo bih volio još da vidim ko su ovi koji komentarišu, da mi kažu svoja imena i pokažu mi šta oni to voze.... ma 90% komentatora nema veze s vezom ni o autima ni o tuningu, ali imaju zato vremena da sjede za računarom i valjaju gluposti... kao ovaj pametnjaković koji priča o cijeni vozila i uloženom novcu u iste, naprimjer... e pa dragi moji ja vam kao jedan od SUDACA sa ovog okupljanja i kao neko ko se odlično razumije u tuning i styling mogu komotno reći da ste vi jedne obične fukare koje nemaju blage veze odakle su šuplji a kamoli da znaju nešto o autima ili tuningu! sve neki poznavaoci i kritičari a više od pola vas nikad nije sjelo za volan! kad vas vidim na nekom od TS-ova i kada mi pokažete šta vozite onda ću razmisliti dali da uopšte uzimam u obzir bilo šta što vi kažete, dotad samo možete da lagano duvate neke polne organe jedni drugima :) pozdrav svima od Jaše!
Svaka čast. Samo pljuju jadnici i vrhunac dana im je na nekog istrest svoje komplekse. Mi koji sređujemo auta najbolje znamo koliko je ljubavi u to uloženo, a oni nas zovu klošarima jer eto pratimo svoje snove. Ja kad sjednem u auto osmijeh mi je na licu sretan sam, a šta je sa njima jadnicima njima je sreća internet..
Svaka čast. Samo pljuju jadnici i vrhunac dana im je na nekog istrest svoje komplekse. Mi koji sređujemo auta najbolje znamo koliko je ljubavi u to uloženo, a oni nas zovu klošarima jer eto pratimo svoje snove. Ja kad sjednem u auto osmijeh mi je na licu sretan sam, a šta je sa njima jadnicima njima je sreća internet..
Skupili se furači - što divljaju po našim ulicama i ubijaju nevine !!! Nadam se da će se konaćno pronaći način da se i njihovom divljanju stane u kraj te da svoje hobije upražnjavaju na prostorima predviđenim za to.
Jel Rastoder bio na ovim skupovima? Ccc kako si plitak druže, pa ovi momci voze sporije od tebe koji "voziš po pravilima" jer vole svoje auto jer uživaju u njemu vjeruj mi, al kako ćeš ti to znat kad si tako plitak..
https://www.youtube.com/watch?v=rnv16GuWC6c
a jeste desetak slika samo
Bosanski ČUNING
Ma ne zna nasa stoka da cijena , trudi i ulozeni novac , i kad vidim ove komentare , sta pogledali 4,5 slika i odma baljezganje ne valja ovo ne valja ono , dodji prvo i vidi svojim ocima pa onda pricaj ! don't worry be happy
cijeni*
e jeste slikali poserem vam se u soko okolovo i osjećaj za blic....