Novi problemi s kvalitetom
0
Toyota povlači 1,7 miliona automobila
Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ameri fino ovo odrađuju kad ih nisu uništili sa svojoj nuklearnom silom sad pokušavaju sa ovako niskim udarcima, a jedan razlog više Toyote i dr. Japanska auta se više vozaju u USA. Japanci njima narušava posao kome če oni prodati svoj krš u Evropu sigurno neče jer ovde Njemačka podmiriva tržište u Rusiju nemogu imaju Ladu u Koreju također nemogu imaju Hyundai i Kiu koja daje čak 7 godina garacije itd. Pa su skontali bolje da sabotiraju konkurenciju na svom tlu nego da traže kome če utrpat svoj otpad od auta. Ali šta se sve iza ovog krije samo bog zna šta još planiraju masoni.
lar071 pogledaj šta si napisao \"Moji par prijatelja radi u General Motorsu\", \"vlada obavijesti recimo Tojotu da to popravi\" lol. Nemam namjeru se raspravljat svako ima pravo na svoje mišljenje. Ali dali su ameri zaista čisti? Sve upučuje da nisu ! Kur\'an Kada im se kaže: ”Ne remetite red na Zemlji!” – odgovaraju: ”Mi samo red uspostavljamo!” Zar?! A, uistinu, oni nered siju, ali ne opažaju.
Budimo realni Vozim Subaru,nevazno koji. Japanac je za visoke obrtaje,trke. Ne moze se on porediti sa svabom. Znaci,vozim japanca,ali tvrdim da Svabo pravi dobro bolja auta,pa ljudi moji,svako malo Toyotapovlaci vozila,koji je ovo put?? Prestali smo brojati PS Jedan Mercedes daje garanciju 30 godina na vozilo. Kia 7,naspram 30,ali to je vec stvar samopouzdanja. Samo sto smo mi balkanci malo \"tezak narod\" ,pa ne prihvatamo cinjenice,to je vec druga stvar.
Nemojte lupati Ameri ovakvi Ameri onakvi . To nije tacno . Moji par prijatelja radi u General Motorsu i problemi koje ima Toyota to svi znaju i u auto industriji vlada obavijesti recimo Tojotu da to popravi ali oni to ne urade i onda ih prozovu i kazne za to (RECALL) . Problem je u kontroli kvaliteta koji oni ne rade kako to rade Svabe jer to kosta !!! Sto bi rekli prave se pametni . Pozzz svima
nema ni jednog tojotinog modela a da ga ja ne bi pozelio apsolutno nijednog.
He he! Vidi ovih jadnika koji se raduju toyotinoj nesreći! Istom će toyota propasti što ovaj gore zatvori banner sa reklamom!!
ASAS . šišpu ga. vidje ću te sada kada vam je švabo došao. gdje ti je džabni mobitel i auto...za kifle nećeš imati.
Jesu ovi Japanci blesavi... Peugeot proizvodi najveci otpad, al\' suti... kad se pozalis poprave malo sta s velikim racunom i tako dalje...
STA TI JE NOVO AUTO, IMA ROK TRAJANJA i jos ga dobijes s greskom... MOJ STARI GOLFAC JE TITOOOO !!!
evidentno je čim Toyta izbaci podatak da je najprodavanije vozilo u 2010 godini u svijetu odmah počnu ove gluposti
hhh, nikad ovolike opozive nije pravio VW za kojeg kazu da je krs spram toyote i ostalih japanaca... VW se raspada na cesti tek kad ima 25+ godina u rodovniku i 400 000 predjenjih km.... TOyote se NOVE raspadaju po cesti :)
švaba je svaba..pati vidi..
Nema dok Svabo ne napravi auto...
što ih neko fino sabotira ...
E vala... sutra prodajem ovo auto... ko hoce povoljno Avensisa... Nek\' se javi ko hoce... U PM vise