Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je li ovo testirate za one iz državnih institucija?!
Odlicno da znam, za jedno 20 godina da kupim ovaj model.
dobro receno meni ga ne testira sigurno :D
Audi je definitivno naj precjenjeniji automobil iz premijum klase. Kvalitetan i atraktivan jeste ali ako uzmemo ćinjenicu da 90 % dijelova na njemu možemo naći u drugim mnogo jeftinijim ćlanovima koncerna: Seat , WW , Škoda onda se zapitam od ćega se to pravi onih preostalih 10 % pa ga ubrajamo u premium segment ili zar toliko vrijede ona 4 kruga.
kanta za šabane
Bitno je da se sjedi nisko, barem da imas osjecaj da vozis neko sportsko auto. :)
Pušta li šiber?
đeš dat 65.000 za ovo. jest novo, mašina je i sve to, al je previše. realno nekih 45.000-50.000 je cijena. za ove pare možeš uzet mercedesa boli glava.
nov mercedes cla kosta 10k vise od ovog :)
prema velicini a3=bmw 1 (sportback i limuzina) a4=bmw 3 a6=bmw 5 a8=bmw 7 ....
Audi postaje bezlican, svaki isti samo biraj velicinu auta
Pricas to uzmi BMW ili mercedes isto je to kod svakoga jbg
Haj mi samo pokazi 2 ista MERCEDESA a moze i BMW-a Svaka klasa ima drugacije farove, audi ni to ne mjenja
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Za 65 000 KM se kupuje Audi A4.
Približna konkurencija za Audi A3 Limousine 2.0 TDI Attraction : - Mercedes-Benz CLA 200 CDI (136 KS) - 56.797 KM - BMW 318d (143 KS) - 57.551 KM - Volkswagen Jetta 2.0 TDI (140 KS) Highline - 42.954 KM audi je super, ali radje neki od ova 3, pogotv merc i benj za tu lovu...
Kakav bmw se vise ne moze poredit sa audiom,uzmi unutra razliku i sve je jasno,bmw sad poceo furati quattro a audi ga izmislio...Audi je zakon kao sto neko rece
das audi.master of the rings
Iako ga ne vozim, ali generalno, AUDI je zakon...
jel bogati,a sta je bmw?bmw je tito za audi
BMW je truba...
http://www.youtube.com/watch?v=0KYo0A9iVAM :)
Močan!
Ma sta ste vi testirali :D
Koliko moras biti glup da dadnes ovolike pare auto klase vw pola ili s paketa. pa za te pare mozes uzet auto za dvije klase vece od ovoga.