Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jbt kao da je podmornica koji tekst a najjace je na kraju teksta kao dodatna oprema naslonjac za ruke i svjetla H7
šarane jesu te to banovali, neka neka, samo im se pišaj niz kičmenu moždinu
sugdje doplata xenon i led farovi,kod skode halogena doplata,hebena politika vag-a
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
pa Allaha mi za Ferrari-a ne bi ovoliki tekst napisali
https://goo.gl/bhm2Sq
Neznam sto svi vi imate protiv Skode. Ako vam se nesvidja cao zravo ima i drugih proizvodzaca. Nego je samo blatite, a pola vas se nije uopste provozalo u nekom njenom modelu. Za svoju klasu i cijenu nije losa usporedivsi sa Cliom ili Polom itd.
extra sa ovim motorom i opremom,a ne one sirotinjske varijante bez radia i el podizaca,bolje onda polovan auto star 3-4 god kupit
Ko je procitao cijeli text ?
23.000 cega??? Moras bas biti lud da prospes toliki novac na ovo smece od auta
Dobro auto ali previse skupo, bolje je dodati 1000 km pa kupiti Polo istih karakteristika. Pored tolikih boja oni su odabrali ovu kombinaciju koja je unistila dizain automobila.
Cuj polo. Hahaha.
Ma jok Pola, za te pare mozes uzeti zahrdjalog Ferarija.
vidim prave sve ove zute ima li ruznije poatarake boje cccc
Defitivno superb i fabia su najbolji proizvodi skode, octavia je isto dobra mada u toj klasi je golf pa ce vjerovatno vecina uzeti veci kredit kako bih priustila sebi vw golf
Ovoliki text a niste napisali da najjeftiniji Dizel Fabije kosta 28.499 KM sa PDV-om !!!!!!!!!! http://www.skoda.ba/models/nova-fabia/documents/cjenovnik_fabia_a06.pdf Jbte plastika sto "dođe" na motor dodatna oprema!!!!!!!!!! Za ove se pare moze kupiti puno bolje auto ,vece i sa vise opreme !!!!
golf ispada, škoda upada.. nije škoda loša za našeg budžeta
u ovoj klasi biram iskljucivo italijane
Motor 1.2, ne treba dalje čitati.
bas ste zadali video
Odlicna skoda!