Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma nece nikad zavizit jer bio tas i golf 2 i Bih-svabo mentalitet :D
Ma Japanska auta su najkvalitetnija a ta priča o skupim dijelovima je šuplja priča. Skuplje ce te dijelove placati na oronulim vw i ostalim Njemačkim autima tokom remena nego sto ce te platiti dijelove na Japanskim koji su dugotrajniji. Ovaj Civic je jako kvalitetan auto i sto se tice kvalitete, jedino mazda 3 je malo bolja sto se tice potrosnje i i ubrzanja.
joj jeste ruzan
Hahahahaahaha, srmota Autoline, čista sramota... Radite promo na čitanom portalu a niste sjedišta pomeli, bukvalno od blata prljava sjedišta..... Haj prostirke i nekako.... Ccccc...
hahah "i to na način kako dolikuje takvoj MARKI" "Ne sviđa nam se: CIJENA" hahaha malo vas **be google translate ?
Japanac ZAKON!
Vidi se da nije radio: Foto: Feđa Krvavac :)))
vidi se, prljava sjedista urade ko fol test auta a ne potrude se ni makar rukom malo ocistiti ...
to su najmodernija sjedala. Izgledaju prljava kada su nova