Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da jedan ovakav gigant ovo sebi dozvoli... Sramota
ma dajte ba šta vam je... pa nemoguće da sve optužbe dolaze iz Amerike... Toyota, Honda, Mercedes, a sada i VW. Ko je lud?!?
Za zamisli tek industrija ishrane i GMO cuda kako prolaze i sta tek oni rade
JOj kad im BIH udari sankcije..
svim golfove 1 ,2 i 3 trerirati kao krupni otpad... vlasnicima narediti hitnu reciklazu o vlastitom trosku i naplatitu im 500 KM kazne... dalje... vlasnicima 4,5 i 6 ponuditi u zamjenu auto slicne vrijednosti drugih proizvodaca ... npr.. golf 4 za ford Ka... golf 5 za Ranault Twingo... sesticu za Ladu Žiguli...
Ako su ovo radili za zapanoevropsko trziste sta su tek nama prodavali.Prebrojte ventile,injektore itd.
Profesor i Dr.za Winterkorna su samo počasne diplome. On je Dipl.Ing mašinstva. Gospodin Piëch je akademski Profesor Dr Dipl.Ing.
Dr.Winterkorn je u 2014. godini po ugovoru imao zaradu od 15,800.000€, plus kod Porsche-a 800.000€ plus bonus cca 20,000.000€ Valjda nece izgladniti? A i ova trenutno pokrenuta istraga je obična farsa.
Svaka čast Amerikancima da su otkrili ovu prevaru.
Francuzi imaju srece da njihova auta amerikanci ne voze, bog samo zna sta bi njima sve nasli.
Movi na aparatima hehe
..."kooperantska kompanija Bosch sporni softver napravila za potrebe testiranja"... Čuj im šuplje, pa ne vrše se testovi na 2.000.000 automobila?!
Toliko o VW-u sad plačite i platite penale
Wer raucht so spät durch nacht und wind, es ist Volkswagen mit seinem Schlagwort.
Hajte sad sva ova vozila u BiH po fabričkoj cijeni i nećemo vam ništa, mamicu vam Švapsku.
njemacka na haparatima
Ja kad kazem da je BMW masina i najsigurnije auto raja odma pocene sa onom mejtefskom "ma VW je zakon"...
VW laze o svemu vec godinama isto kao i apple ali glupom narodu je neko usadio da je VW bolji i od ferrarija, a kamoli od "francuskog i japanskog smeca". Svi jure za brendom i praznoj potrosackoj glavi je vazniji brend od kvalitete. Ali svakom svoje... Jednom imao golfa i nikad vise... Od svaba samo mercedes...
a bmw jarane?
Ma gdje bi Švabo nešto radio što nije ok... heh