auto
0
Sukob Golfova
Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da mi ga je samo jedan dan da se kurcim i boli me sto bi me prozival sminkeri svi redom sto isto tako kurce....:)
sto mi idu na kurac vakvi glupani kad govore da golf ne valja jebat vas i vasu glupost
ahahaha golf, kakav vic. najvece smece u europi.samo svabo zna zajebat tako da kupis konzervu skupu do jaja i jos ti naplati kotace (jer su naravno u dodatnoj opremi)
Nikada u zivotu necu kupiti golf.To je uzasno tvrd i zezak auto. Pogledaj Crnu hronike najvise raje u Golfovima. Kad ste culi da je neko pogino u Volvu. Nikada. Ovako ljudi misle da voze Sumijev bolid a ne znaje da voze 15 godina staru konzervu.
mrtvi kokuzi, sta cete za dvije godine kad vam se ti golfovi raspadnu a para nemate za novi. Jebo vas vW i svaki golf redom
yugo 45 vs yugo55 vs yugo 60 vs yugo cabriolet
meni se učini sukob golubova
Ma jebo golfove cuj sukob da nise ovaj ratni izvjestac
debili neznaju da su najbolja auta toyote
Golf je u svojoj klasi dobar auto,a ako hocete pogledati raporte idite na www.edmunds.com ima dosta dobrih stvari i raporti o svakom vozilu te vrijednosti vozila za USA .
da je golf dobar nebi se vozo po bosni
golf nije auto to je nuzno prevozno sarestvo
znam ja: www.mrs.u.3.p.m.ba/golf
zna li ko neki dobar sajt o golf 3,molio bih ako neko zna nek napise.
pa i jeste najbolji auto