Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imal go gumu viska za golfa 2...
Paćenici iskompleksirani... Ona u radionici a nokti 2 cm dugi, ccc... Fakat pres€r@v@nje.
J.e.b.o vas MEKA ba! Stipu se meke....ha ja
Jedna je Mekka you faking idiots A Štutgart je Štutgart :P
cuj sta fali noktima, pa koji *urac ce ona u mehanicarskoj radnji a nokti od 2 cm i to lakirani, pa nek ide na modnu pistu onda ako joj je do sredjivanja.. a jock to je super ultra cista radionica ko kod nas apoteka, a? sto ne mogu ovog, jel negdje vani nesto odma nije to to ko kod nas, radnja ko radnja, samo sto kod nas udje stojadin a tamo porche
I ovo \"Meka\" je namjerno ubaceno u engleski jezik (prvo) pa su onda i drugi prihvatili, evo vidim i vi se igrate sa tim pojmom. MEKA je jedna i jedina, i govoriti i pisati ovako je cista uvreda (za muslimane) i bogohuljenje. Razmislite malo!
Seljače, nisu tamo cure zapustene kao kod nas. Sta smetaju nokti ako moze da radi s njima. Ljudi vode računa o svemu, a vama to djeluje kao preseravanje.I nije to radionica kao ove nase masne, prljave i smrdljive.
ma ja uzo frajer maseratija za putivanje nista to brate
a tvrda za mrzioce automobila
Kako mi ove svabe idu sa forsiranjem ovih zena na k--
kakva meka zalosni nebili ? sve udrogirane metalike
Ja sam S. Kaplan i ja nisam hadžia, ali vozim Mercedes