Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast skutorima bas su poseban narod moram priznat, od kamena, krsa i duhana do najbogatiji ljudi u regiji...
kakve veze krs i kamen imaju s bogatstvom? Onda bi Hrvatska trebala biti siromasna jer ima krsa jaaako mnogo u dalmaciji.
Jesu li i jednom stavili volan na sredinu da mogu obje ruke izbacit kroz prozor ??
Jesu jesu. :D Ali ti to ne znas jer vozis golfa sigurno :D
Raj.
sjede bošnjo i humljanin (hercegovac) u kafiću "pred ulazak u eu" u predgrađu mostara, slušam: kaže bošnjo, "jes vala, ova ti je pravo dobra... žena mere bit od svukuda, al' auto brate mili samo iz njemačke..."
I kaze pezo, reno...citroen. Nema bez svabe nista.
Dovest cu Toyotu,da im pomrsim racune 😎
lijepo
A hiljade hercegovaca ce nastaviti sa okupacijom Zagreba
Da sam znao prije otiso bi,ionako cu prodajem moj gl
Crne lakovane cioelice na stiklu laganu,bijele tenis carape,podignute stofane pantolone...kosulja zabijena za kais kopiju s pijace i neka kozna jakna iz 1968.....obaska sesir od slane na glavi i kljuc od mecke u rukama.....kez onaj do usiju a rumeni ko volovi na sezoni parenja....moguce su jos po koje adidas runner patike obavezno uz Levis 514!!!!Majica u pantolone i izbaceni stomak.....ukratko-vozac meckeeeee.....lazni osmjeh iako struja kod kice nije placena al se drzi predavanje o njegovim kolima!!!!!!!The Village Exibition
@vrisak prijatelju ti nisi dugo bio u hercegovini pa imas pogresna misljenja. ugl nisi ni blizu :)
Za tebe je zakon,znam,ti se i palis kad ja napisem da je karina od auta...tebe to najvise tangira....sta ja mogu sto se osjecas pomenutim...nisam trazio od tebe odgovor a ja sa kompleksima ama bas nikakve veze nemam,ja samo kazem svoje misljenje i zivotno iskustvo...jbg,ne moze da bude od 10 auta te marke ja bas ni sa jednim nisam rahat......za mene ci i biti uvijek bmw i audi klasa za sebe jer se dokazalo.....i opet ti kazem.....tvoja stvar sto se osjecas pomenutim...hajde sad brzo na sajam,nemoj sesir da zaboravis
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Bjelocharapanska korida
bolje bijele carape i mercedes nego crne carape i golf.
@hskz1999 pa sto se odmah ljutis ....sala je zdrava
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
A kolko ce biti Halidovki i bijelih carapa to niko ne kaze
Dodji da izbrojis.