Rekord za 10. rođendan vRS modela
0
Škoda Octavia koja dostiže 325 km/h
Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
imao sam ja golfa 1 koji je mogo nagurati 8 banki brat bratu...
skoda se pokazala kao jako dobro auto, imam ocaviu 2003 godina, za 7 godina voznje samo sam mjenjao ulje, i jedan ventilator, sto je super.
Škoda-Škodi
ma mora bre da valja, cim u imenu ima VRS.
Sto je budala? Covjek mozda nema problema da zadovolji zene u krevetu. Ne treba svakome \"specijalna marka\" auta (ne imenujem) kako bi povecali svoj spolni organ...
I jos se hvalis? Nebi ti ja taj tvoj bmw star 23 godina daljinskim dirn\'o... pokusaj se sudariti sa njim pa ce te cetkicom za zube odljepljivati sa ceste... hehehe.
Nije tebi lako...u sustini jos ti malo taj commodore 64 furaj...doci ce vrijeme kad ces malo bolje shvatiti neke stvari i otrgnuti se iz okova kompleksa manje vrijednosti i neznanja...Istina boli znam ;)
ovo na play stationu??? a ne spominjete da je skoda favorit razvila 489 km/h na commodore 64 ;) ako je skoda auto ja sam carobnjak iz oza
ma dje ce valjati auto kome prvo slovo je \"Š\" :D
@skoda2010 Kad si budala
Kupio novu skodu 2010 godiste... Mogao kupit sta sam htjeo i bmw-a, i passata nisam htjeo...:) @bmw m5 fina ti makinja, istruhla malo ?! :S
tom brzinom picim prema ilijasu redovno hahahahahah vazda bilo i ostace Škoda=Šteta ;)))) ps.-za ove sto imaju skodu i hvale se sa zadnjih 7-8g,ja imam bmw kockicu e30 starog 23god,presao 450000km,nikad nista nije radjeno na motoru osim ulja i filtera.I dan danas ide ko lud 200kmh.
I ja sam prezadovoljan Octaviom. Imam vRS iz 2007 evo tacno 4 godine i nikada nikakvih problema, da kucnem u drvo. Samo toci i vozi.
Toliko muka da nabije 200milja :D a toliko je tunirana i visokokatnsko gorivo itd Mercedes 63 AMG bilo koji igrace se na toj brzini :D
vidju dvoprstasa :)))))
STETA!!!!