Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sa Skodom kao sa prostitutkom. Dok si unutra fino ti, kada izadjes nekako te stid.
@tabasco_pitt pa jel jebes zbog sebe ili zbog mahale
Sve su ovo CGI fotke. Pored Nase sad i Skoda laze! :)))
Oko 75% tog plasmana su službena vozila.
I one donacije ratnim vojnim invalidima.
objektivno najbolje za uloženi novac. oni koji pljuju po škodi vjerovatno voze neke izdrndane polovnjake i nemaju pojma šta znači novo auto. imaju glupe komentare polovno bolje od novog. prevedeno polovnjača bolja od djevojke. kod nas narod na silu kupuje auta van svojih mogućnosti i potreba zbog komšiluka i kompleksa, a onda ih održava u garaža servisima po livadama i sl.
cim ga izvuces iz salone vise ne vrijedi te pare
Da niste invalidima uvalili škode sa full opremom cunu bi vi imali rekord...
Jako tržište automobila je BiH. Najbolje rangirani proizvođač automobila ovdje proda oko 200 primjeraka vozila te marke. Više novih automobila se proda u Gani. Jesu nas ovi nacionalistički primitivni cigani unazadili za 500 godina, pleme im hebem seljačko!!!
@instantkarma, provjeri nesto prvo pa onda napisi? Npr u mjesecu Augustu 2018 je prodato 713 novih auta? I to 167 manje nego u Julu istw godine? Ne kaki sviju ti, inace za vrijema partizana su auta nova prodavala se ko luda xaxax))))
@BW2 Mrš u PM smeće zeleno nacističko!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)