Svjetsko prvenstvo Audi servisera
0
Servisni tim ASA PVA dvanaesti na svijetu
Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Govorimo o \'\' majstorima\' iz ASSA auta koji nemaju pojma!
SVAKA CAST MOMCI NEMA STA....!!!!!
svaka vam ćast umjedsto da ih pohvalite na 12 mjestu na svijetu od 66 drzava vi prićate prazne price, ali šta se može uvijek je ljubomornog naroda bilo i biće
Ja bi prokomentarisao ovu prethodnu vijest, tj. testiranje ovog mocnog audija. Nikako mi nije jasno zasto nam ovi novinari \" utovaraju\" vijesti ili testove o nekom najnovijem audiju, kad 95% stanovnistava u BIH nema novca da tako sebi nesto priusti.. Toliko je modela na trzistu od 15 do 30.000 KM, koji bi se mogli testirati, dajte nam nesto takvo ili forsirajte takve vijesti... Zaboli me za audija kojeg cu sebi moci priustiti tek kad bude ima 10-15 godina..?
Znam čovjeka kome su promjenili turbinu na Golfu,a uopšte nije bilo do nje! Ako ovi diletantni iz ASSe čitaju ovo,znaće o kome je riječ!Toliko o stručnosti!
zar svijet ima 31 drzavu??
Nema ništa gore nego liječit se kod \"kvazi\"doktora. Mahalski majstor? Taj je zadnji put vidio neko tehničko dostignuće kada se pojavio Golf \"trojka\". Pa ovdje je još uvijek Golf \"dvojka\" pojam za automobil i to je najskuplje smeće koje se prodaje na pijacama rabljenih vozila. To je isto kao da je Eurocrem najbolja čokolada ili da je najbolje mlijeko Alpsko. Svijet je napredovao od 1992. Trznite se malo.
Svaka čast za ove momke. Ovo je još jedan uspjeh BiH. Naši majstori su 12. u svijetu.
Hahaha, kažeš imaju zastupništvo za BiH??? Zastupništvo za servis??? Valjda misliš reći da su ovlašteni servis - što opet nikog ne primorava da ide kod njih... Zalibo me za njih, al kad pišete nešto makar se potrudite da razmislite da li to što pišete ima smisla.
sad kad znam da imamo ovakve majstore slobodno mogu od svog minimalca kupit jedan Q7
imaju najveci promet zato sto se tenderi stimaju a i imaju zastupnistvo za bih tako da ostale kuce moraju od njih kupovat, a opste je poznato da skidaju ispravne dijelove sa kupcevih auta i stavljaju na svoje i jos ti ruke naplate. FUJ nikad kod njih
Jeste, toliko su \"najgori\" da imaju najveći promet... Hajd spavaj.
oni što na Golfu TDI promjene turbinu,a ne skontaju da nije do turbine! Najgora auto kuća,najgoa auta i najgori serviseri!
da im dodje neki nas mahalski majstor koji citav zivot popravlja auta podero bi ih ko papir gu zi cu