Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovdje kad radiš " pravi " posao ne možeš da zaradiš da živiš, a kamo li od trka da živiš. Fino je ovo vidjeti. Trebalo bi što hitnije negdje u blizini sarajeva napraviti neku stazu za trke. Sigurno da bi bilo manje saobracajnih nesreća jer bi se vozaci bolje upoznali sa svojim autima i skontali bi šta sve auto može podnijeti a šta ne.. Pa da ne bude više sletio u kanal, izgubio kontrolu nad vozilom i sl...
"Ovo je opasna disciplina. Radi se o dijelovima ceste s velikim usponima i velikim brojem oštrih krivina. Svaka eventualna greška mogla bi biti kobna."....Pa,šta predlažeš,prijatelju...kako ti mi možemo pomoći:)
da mu sta proucimo, mozda mu bude lakse
@Odkud ti,u pola 3 možda da mu zanosimo jaja u krivini, da mu bude lakše.. pizda ti materina, idi kopaj krompir pa neće biti kobno-fatalnih grešaka :))
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
E jes ga frajer pričepio ,,,,,,,,,,,, aferim :-)
Masti ga lik uzbrdo ajs ajs :)