Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jos kad bi lokalni "genijalci" shvatili da je SEAT dio VAG koncerna, u koji spada i Audi, mozda bi i shvatili da ne mozes ukrasti sam od sebe. Zasto da prave potpuno novu platformu i razvijaju automobil od pocetka, kada mogu da iskoriste vec provjereni dizajn? Svakako Audi i SEAT nisu istog cjenovnog ranga, i ne bore se za istu ciljnu skupinu kupaca.
pa ovo nema smisla vise ...Q3 pljunuti..tj bukvalno pljunuti jer nikad nece biti ko audi,ali vrijeme je da se prestane 'prepisivati' od drugih i da se bude svoj
Kako se zove audi koji nije uspio u zivotu??
Seat!
Od svakoga po malo, od audija malo vise i imas seat :D
bice 98% slican audiju..sad cu ga ja nacrtati kakav ce biti,nikakav problem,dovucite mi audi :P