Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Seat je odličan auto...bukvalno VW ..samo nešto jeftiniji zbog značke
Kad uzmes u obzir da svi pripadaju VW koncernu (audi, seat, skoda, vw) skontas koliko zaista se placa i brend tj. ime marke
Čuvaj me Bože rata i Seata
To jeste isti vlasnik, ali brend je ostao isti. Seat povezujemo sa jeftinoćom, OK dizajnom i pouzdanošću (i to samo otkako su ga Njemci otkupili). Samo mi nemoj reći da je to bolje auto od nekog BMW-a pa koliko god da košta. Seat u klasi tih pouzdanih auta (Kia, Toyota, Hyundai, Škoda) dobro prolazi, ali svako ima različite ukuse.
Najbolje je srat o necem a pojma nemati o tim stvarima. Pa kako neko moze bmw- seat-hjundaj svrstit u istu kategoriju. Pa znas li da je leonov konkurent jedinuca od bmwa kojeg ja ne bi ni u snu koliko je patuljast.
kad bi bošnjaci znali da je 99% dijelova isto kao u golfu, više bi se prodavao
bosnji je samo golf u glavi
Istina, to je Golf 7. Na istoj bazi je i Audi A3.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)