Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Perverzija cista!
Cetiri clanka o automa na naslovnoj stranici. Jedan o abartovanom Rolls-Roycu kojem cijenu ni prodavac/tuner ne smije reci, jedan o Porsche Taycanu od 100.000 Eura, treci o Lexus LFA od 1,6 miliona USD i cetvrti o Opel Rocksu koji nije ni auto nego skupi moped na cetiri tocka za omladinu. Izgleda su nam ekonomski uslovi kao u Dubaiu, kad su moto-stranice ovakve
A sta treba da obajvi oglas sa PIK-a Golf 5 TDI presao 800k za 10.000KM? U sjajnom stanju naravno. Ili objavljen Lada Niva facelift. Aj ne rise.