Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HHHHHHHEEEEEEEEPPPPPPPEEEEEEKKKKKKKKK!!!
što je emisija CO2 manja kod nas registracija skuplja (primjer vozila na TNG) naopaka država k'o u krmka muda
Kako bih voljela da živim u vremenu i prostoru gdje je ovakvo auto najnormalnija stvar. Jutros pogledam kroz prozor i vidim da smo okovani smogom i prljavštinom.. Izađeš napolje, udahneš i osjetiš smrad koji je direktna posljedica neodgovornosti, siromaštva, egoizma i plitkoumnosti. A onkologija prebukirana..
Neki poticaj od drzave za kupovinu ovakvih vozila?
IMA li i DINAAAMU?
'Ta će men' to kad ga ja ne mogu nagasat' 'arrane mooj. Bezninac majka! Mani mi se skula
Vraćajte to odakle je došlo, inače nam idu akcize na električnu energiju pa da propadnemo skroz..
A gdje je zagadjenje koje je nastalo proizvodnjom el.energije? Nafta-el.energija, sve je to u 5 deka.... posljedice iste....
Nije to za nas, nihkako. Katran zakon :)
cijena? i kako ovo registrovati?
Imaš vec polovnih od 11.000 eura a nisu puno prošli, oko 10.000km, tako da bi nov mogao biti maximalno 14.000 eura
Mislim da se ZOE ne moze kupiti,mozes ga uzeti samo preko leasinga Renaulta. Kad leasing istekne vracas ga nazad i ako hoces kupujes novi,. Barem je tako u DE.