"Red dot" po šesti put za Škodu
0
"Red dot design award" za Škodu Rapid
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opala mi je sad ova red dot nagrada u ocima, danas sam vidio na cesti skodu rapid i u najboljem slucaju rijec je o nezanimljivom i prosjecnom dizajnu.
Gledao sam auto mada nisam vozao. Zadnja strana KATASTROFA, auspuh uvučen 30 cm a sa desne strane štrči kuka za vuču, zona oko tablice kao udarena. Kratko rečeno daleko je to od bilo kakve nagrade. Prednja strana može proći. Ovo je još jedan primjer da je objektivno novinarstvo iz svijeta automobilizma davno izumrlo.
danas vozio,auto mi se dopada e sad priča o autima je isto ko o ženama,neko voli vake a neko nake
Jest' najbolji dizajn al' da je napravljena 1993. Ali danas je 2013.
vidio uzivo - bezveze