Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Danas mu se mnogi smiju, ali Yugo je u svoje vrijeme i za ondašnje prilike bio odličan auto.
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Nikad nije bio odličan auto, uvijek je bio smeće.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
bilo je to dobro vrijeme sve na kredit..sve za raju..jarane u auto naspi corbe oa u trst po farmerke bilo je to dobro vrijeme te na izlet... te malo na more u kuci puno smijeha u basci Jugo 45 vozio komsija Franjo da proda jabuke vozio komsija momo da mu zenu porode.. vozio ga dajdza mirso kad je is'o u kurvaluke vozio ga malo i ja kad bi mazn'o kljuceve
o cemu vi pricate nekoj sreci i zajednistvu kad ste se poklali na kraju??? Ili ste samo nostalgicari....
Upravo ta želja za farmerkama je uništila jugoslaviju... 100 000 mrtvih za farmerke
Presao je 100 000 al na slep sluzbi 🤣🤣🤣🤣🤣
Vozio potpuno novog, od preuzimanja u Bosna autu 1990, u Butmiru. Bez ikakvih grešaka. Yugo 55, model sa 1100ccm, 55KS. Možete vi pričati šta hoćete. Kupite polovnog Golfa i visite u servisu non stop, ili su neki senzori ili je turbo pumpa, ili su injektori, uglavnom uvijek nešto fali famoznom TDI, a posebno novim modelima sa pumpa-dizna injektorima.
Je li vracena kilometraza? .heheheheh
Kažu da Tito nije htio ući u njega. Pametnom dosta. 😂
Majko draga ruznog"auta"
Yugo i Jugo nostalgičari. Nema nazad, pomirite se. Vi koji najviše slinite ste je i uništili, pa bi sada “Mir, mir, nije niko kriv…”
Kakve su gužve na posao i nazad, ništa ti bolje od Yuge i ne treba.
u naze doba koje vozio novog jugu bio je mangup u onaj vakat dobar auto
smece bio i osto....
Proglašen najgorim autom u cijeloj istoriji SADa
Još jedna zanimljivost o ovom primjerku yuga. Njegova instrument tabla imala je i neke vrlo neuobičajene uređaje poput brojača koliko puta je pritisnuta pedala gasa a koliko puta je pritisnuta kočnica.
Na svečanom slikanju ostaviti auto ovako prljav, pa to je i za Balkan previše.
Dizajn auta los i izglada kao kutija, medzutim ekonomicnost, izdrzljivost i rentabilnost su fenomenalni. Prosjek 60ks i motor 1.1 L, potrosnja kao u Harley Davidsona.
Za nas malo starije, Yugo je simbol khare amerima i brilijantnosti Tita !
Pa sad, Tito je dobio prvog yuga na poklon (tada se zvao zastava 102) i rekao "Hvala, izgleda da je to dobar automobil", ali se nastavio preostalu godinu života voziti mercedesima i lincolnima.
Yugo za Jugo prilike i zemlje istocnog bloka dobar auto, za standarde tadasnje moderne autoindustrije obicno smece....