Vikend za ljubitelje automobila
0
Prvi outdoor sajam automobila ispred BBI Centra
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ispred bbi centra mogu staviti 5 auta max...i to ce biti neki renault, opel mozda...jedan tuner...nedovoljno da se to moze zvati sajam automobila, realno al ne treba biti corava macka sto kazu, bolje i show sa jednim autom, nego nikakav...sramota za glavni grad jbt,,pa ipak se ovdje voze dobra auta i nismo svi u ficama i trabantima:P mislim ipak da ce ove miss-ice popravit stvari:D blago zastitarima na eventu,,oni pi.c.ke vazda pokupe brojeve tim trebama a sve panj do panja:P haha
Dolazim ako Bog da!!!!!! :):):)
Malo sam skeptican. Kakav to autoshow moze da se napravi ispred BBI? Pa tu ne mozes pristojno ni 10 standova postaviti. I sarajevski sajam automobila prije nekoliko godina u Skenderiji je bio jadan. Nase trziste je jako siromasno, i svi uvoznici imaju jako mali budzet. Cak i hrvatsko trziste koje je 10 puta jace je ostalo bez Zagrebackog sajma auta, koji je bio bas regionalnog karaktera.
BMW jarane, zelim da ga probam, svaka cast,
Nije mi jasno zasto negativno ocjenjujete komentare :S Ocito da su mnogi ljuti sami na sebe pa im sve smeta.... A za sajam svaka cast, i treba ovo posjetit :)
jos da nam hoce napraviti stazu da mozemo razvuc i 402m il bar 201m e to bi vec bio vrh :D Al i ovo je odlicno!
neka se nesto i za raju dogadja pametno u ovom gradu vidimo se
slijecem i dolazim, ovo se ne propusta, svaka cast ko se sjetio da organizuje ovaj dogadjaj, bilo je i vrijeme,,, napokon......