Vikend za ljubitelje automobila
0

Prvi outdoor sajam automobila ispred BBI Centra

Sarajevo-x.com
Udruženje auto-moto klub "California Racing" u saradnji sa agencijom New Event iz Sarajeva, organizira prvi outdoor sajam automobila i prateće opreme pod nazivom "SaAutoShow 2011".
Prvi "SaAutoShow" bit će održan na platou tržnog centra BBI, 1. i 2. oktobra ove godine kao poklon glavnom gradu BiH, te koji treba da ublaži činjenicu da Sarajevo već nekoliko godina uopšte nema sajam automobila, za razliku od ostalih gradova u regiji i ostatku Evrope.

Svi zaljubljenici u automobilizam, moći će uživati u novim modelima, serijskim, vanserijskim, te onim nesvakidašnjim, prerađenim za sportske discipline i izložbe.

Osim toga, posjetioci će na info pultovima izlagača moći dobiti informacije o novim modelima, proizvodima i ponudama na našem tržištu, te o održavanju, servisiranju, osiguranju i ostalim mogućnostima za svoje automobile.

Drugi dan manifestacije bit će održana takmičenja "Street Style" i "dB Drag", a bit će odabrano i najatraktivnije vozilo koje je predstavljeno na SaAutoShow 2011. Uz ova takmičenja biće održan i izbor za Miss SaAutoShow 2011.