Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I prvi ovaj skrene sa puta u provaliju i svi zanjim... :D
A šta kad vozač vodećeg vozila zaspe!!!! Odosmo svi u...
Hej, pa oni imaju svoj voz!
bice malo problema kod ovog sistema kada se kod Kaknja sidje sa autoputa pa kad se krene prema biljesevu
Kupite voz a ostavite ceste nama. Kako oni misle da ja vozim 160 magistralom?
a šta ako ovaj prvi sto vuce sve ostale sleti s mosta ili s ceste. jel i kolona iza njega prati to. malo zbunjujuce
i onda sjedne hamdo za upravljac vodeceg vozila i svi precicom za onaj svijet
koga interesuje volvo kad ih nema ni 10 kom. u gradu. fol sad bi svi volvo vozili haha. Volvo kosta isto koliko kosta i jedan audi ili bmw. pa sad razmisli te koje ce te auto prije uzeti :-)
Da nema ovih komentara ne bih dolazio na sa-x. Oko svake gluposti se raja ukljuci...
Godina 2088, danas je po prvi put u nasoj zemlji krenuo jedan automobilski voz.
upravu je covjek, i ja strasno gotivim volvo, ko se malo bolje razumije u automobilizam zna da je volvo klasa za sebe, ali i ti bi druze trebao da znas da su mu kinezi postali vecinski vlasnici prije manje od pola godine... tako da se ne bi cudio padu kvalitete i ovakvim stvarima: http://www.youtube.com/watch?v=QJ6z3IArINI
E moj Ademe smijem se kladiti da se nisi nikad ni vozio u Volvu a meljes gluposti, nisi imformisan ni 1%. Vjerovatno vozis svog napucanog (folije, alu felne, sulinar pozadi i \"duboke karambolke\") goolfa2, dizel naravno... E pojas koji imas u tom golfu je npr.izmislioo taj tvoj kinez Volvo, da ne nabrajam druge stvari... Saqmo druze vodece auto sam izaberes, npr.krenes na more sa burazom i i prijateljima i jedan od vas bude vodece auto a svi ostali spavaju, tako da si rahat, barem sam to tako ja skontao... Svaka cast za Volvo uvijek je bio sam vrh automobilizma...
Evo upravo sad testaju u avliji nase firme ovo kinesko govno od auta sto se zove volvo
Ne izgleda lose. Mislim da je 10 godina pre-optimisticno gledanje da ovo zazivi u stvarnosti. Voznja auto putem zna biti vrlo dosadna posebno po noci. Ne znam samo za ovo vodece auto. Mislim kako znas kuda to auto ide. Moze ti se desiti da zaspes i da odes ko zna gdje za njim. Pretpostavljam da ce biti upozorenja ako vodece auto skrene sa zeljenog pravca koji bi se valjda trebao unaprijed definisati putem GPS-a.
jest tebi malo se kurchit po gradu ali uzmi u obzir da ima ljudi koji stotine kilometara moraju preci dnevno.