Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Serif Konjevic definitivno je kupac ovoga kareta
sta drugo da kazem nego GLUPI HRVATI!!! svi su oni pederi to je vazno jelde?
halo prekinite sa glupostima
ako te baš zanima upravo ti jebem mamu glupi Bosanće
djesi ustaso pizdu ti materinu jebem ne kulturnu ako hoces da jebes ne moras jebavati javno jebi svoju mater kad zaspi ja sam joj picku lizao isto kad spava pa nema veze ako je i ti budes jebavo
ma taj auto sto je prodan u hrvatskoj kupio je sigurno neki bosanac
Pušite mi kurac glupi Bosanđerosi,vidi se iz Hrvatske da ste ljubomorni,HA,HA,HA majku vam jebem treba vas sve pobiti i poslat u pičku materinu jebem vam mamu svimaPOZDRAV IZ HRVATSKE OD ŠEFA POLICIJE
Kupio ga Serif Konjevic ali ce mu bivsa zena uzeti i ovo.
a dodje li i galarija uz auto
Aaaa debila..., pa mogao je kupiti smokija koliko god je htio!
uzeo ga serif konjevic
a jeste se raskokodakali ko prave kokosi. u svakoj zemlji pa i u hrvatskoj i bih postoje ljudi multi milioneri. sta znaci nekom takom dati milion i po za auto svojih snova? pa i ja bi prvi da imam tako neko bogatstvo. a vi bi se na tom mjestu kao vozali u novom golfu 5. daj ne serite!
koji li je kod nas najskuplji auto koji je prodan? audi TT? :)
Ovo nije hrvat kupio,vec hercegovac i bosanski katolik,samo oni imaju tolko love jer nikome porez ne placaju a ima ih u svakom kriminalu.
ma ko ga jebe i njega i njegov auto nema glupan na sta trosit tolike pare nema raje zene djece samo pravi papak