Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vraća se Slovenka s ljetovanja u Dalmaciji, sjedne u vlak, potapša se po koljenima i kaže: - Lepe moje nogice, opet ste skupaj !
Nije los.. Uzimam ga 2024
Ja ga uzimam kad bude 5000 eura i to na rate :-)
Isti ko i prosli
Svaka cast, extra performance...ali ma ne mogu se ja ba rastat od svoje Dvojke :):)
Da mi je ovaj karavan...ubio se za pijace i kad na selo krenem da natovarim fasunge, onda nazad u Saraj'vo...
I kaze pezo, reno..citroen. Nema bez svabe nista!
belaj auto!!
da ga odmah kupim pa da krepam od gladi
al' ih fauve štanca drama :D
520d,insignia biturbo,mazda 6 skyactive, ssvi bolji u klasi
Haha, vidi ovih pacenika iz konkurentskih brandova sto ne mogu podnijeti vijest pa vicevima i kojekakvim glupostima spamaju clanak. Pomesce Passat opet konkurenciju kao i uvijek, pogledati malo trzisne (CIPS) rezultate hahari, 34,5% segmenta drzi. Cijenom ce biti povoljniji i dalje od Skode Superb, od premium segmenta da ne pricamo, a primakao im se na pedalj. Pogledati u Auto Bildu samo uporedbu sa C-klasom novom, tehnologija na istom nivou, a bolja izrada karoserije itd.
Zbunjen sam,prvo si poceo da hvalis pasata,ali ga onda uporedi sa skodom,pa onda sa najjeftinijom mercedes limuzinom :-):-):-). Sta toliko imas protiv pasata :-).
Ode i narodnjacko auto u premium brand ali ako gledamo cijenu...
Prije neg si kupim passata,kupim kineza...
Salmir Kaplan već za svoje ministarstvo naručio jedan ovakav, narvno u crnoj boji.