Turbo motor i automatski mjenjač
12
Predstavljen Renault Clio RS 200
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma kakav Renault Clio RS 200, za Bošnju je dobar samo Audi A4, da se može zavalit u njemu, pustiti do daske Kemala Malovčića (ili eventualno Seku Aleksić), bacat opuške kroz prozor i po mogućnosti kroz isti proturiti ruku ili neki drugi ekstremitet. Sad me Audijevci, BMW-ovci, VW-ovci i ostali bauštelci što prije dislajkujte. :))
vidi mu farova, sunce ti poljubim. još dva ovakva i mogu se koristiti kao reflektori u našoj ligi.
chopnem ti ga ma.mi
nebi ovo uzeo samo radi Bunje onog pe.de.ra sto copa obrve. FUUUJJJ!!!
Stavi M3 do njega paš onda vidit kol\'ko je stvarno dobar
ružan je. i tačka, motor i sve to je (Y), al je ruzan džaba mu sve :D
@dipliur ...dobar polovnjak (voz\'la baba do pijace) je našim gradŽanima statusni simbol...500 mara plate, žena, djeca i A4 sa aluminijskim felUgama..to su čuda, a ne bozon...sipa se \"dizlo\" za cenera i \"hadžija\" on the road again :)
...šta ovo paprika more povuć\'...
bezbroj vise opcija za kvarove
dobar auto, samo mu volan kao u glumca (FAP) za stručnjake klix: može se airbag strpati i u manji volan :-)
isti seat ibiza nazad,jalde!!!!