Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sigurno interesantno za gradske firme i slicne stvari.. zasto ne... super stvar...
zeljeli ste reci da se proizvode u bosni i hercegovini???
znas li ti citati??????
bravo,bravo...ide se sitnim koracima al bitno da idu naprijed....ne ko neki...prekrsti noge i cekaj sadake :)))))))
@ex oriente lux moguće i da ima, ali nijedna od tih pokrajina nije nastala na genocidu (koliko mi je poznato). RS je toliko poznata kao "pokrajina" da joj evo klix pruža prostor za "reklamni slogan ili ti kampanju". Za mene je proizvedeno u BiH jedino ispravno i svrsishodno, mala smo mi zemlja da bi imali toliko "pokrajina" i da bi bilo kojem bh. proizvodu pripajali prefikse ovog ili onog... Bilo kako bilo, vijest je lijepa, po meni bi bila još ljepša da ide pod zastavom BiH a ne entiteta. Ali eto, ne pitam se ja. Kontam nešto: Made in Federacija BiH je tako ružno, također...
je li piše na njima made in rs?
odeim sade ekonomja u vasionu
valjda se proizvode u BOSNI I HERCEGOVINI!!! ovo samo kod nas ima. pa jeste li ikada vidjeli da na nekom proizvodu iz, primjera radi, SAD-a, Kine, Indije, Japana pise "proizvedeno u distriktu, pokrajini i sl."? inace, jako lijepa vijest za sve ljude u BiH.
mora da je vrhunski kvalitet izrade, čim je sastavljen u Laktašima. A tek dizajn. :))
Ijh bolje da ste shutali sad ce vam Dodo povecati reket....