Neočekivano uspješna godina
0
Peugeot oborio sve svoje rekorde
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedina marka koju nikad necu kupiti je VW,jer uvijek je bilo i ostalo radnicko auto,a Golf ce uvijek biti Golf bio on dvica ili sestica,jednostavno VW mi je mrzak,dok ostali nijemci Audi,Mercedes i BMW su definitivno nesto predobro ali kaf vidim kockaste glave koji ih preferiraju jednostavno kazem ma zdraooo,talijani su kao po obicaju nepouzdani,iako su uvijek bili mocnog sportskog dizajna,ovi korejanci sad malo donijeli zdrave konkurencije,tako da jedini meni licno prihvatljivi izbor su francuzi i poneki japanac :D
http://www.peugeot.com/en/200-years-of-history/the-lions-story.aspx
Ako oni obiljezavaju 200 godina postojanja onda i ja objavljujem da ove godine obiljezavam 146 godina postojanja i 128 godina vozacke karijere . ko je ovde nepismen ?
VW prodao 6.000.000 a TOYOTA 8.000.000. Treba još puno pure da pojedu Francuzi.
Peugeot će biti moje sljedeće auto!