Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odlično, ali nažalost u pola Sarajeva je offroad svakodnevno. Ima i raznih prepreka, a sad evo pada snijeg, gdje ćeš većeg izazova.
Ne mogu da otvorim, vidim samo a je Utreht. Možda i bolje, da se još više ne razočaram :)
@Dornauszieher® Kod njih je to legalno pa dodje do ovoga...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Momci svaka čast samo naprijed napokon nesto intersantno u Sarajevu da zaboravimo svakodnevnicu. Dolazimo u velikom broju.
Jeste li vi normalni, ne možete ovo organizovati na zemljištu koje je "državno", i na kojem se gospodari... wt... ne mogu da vjerujem.... pa trebali ste na zemljištu kojim se ne gospodari tu je i šumsko i lovno gazdinstvo... znate li vi koliko divljači (imovina države) u koju se nekad i po 12 godina ulaže i do 40 000 KM iz vlastitog džepa p o g i n e. Šta ćete kako ćete nadoknadit štetu na državnom šumskom zemljištu.... halo to se ne radi tu... stvarno otkako nema starog načelnika Ilidže, pokoj mu duši, ljudi rade šta i kako hoće... pa vidite li vi da se kod nas zakoni o zaštiti državne imovine ne implementiraju... daćete našem dijelu one nevaspitane omladine i djece povod da kad se završi to takmičenje oprobaju neka auta po šumi i upropaste nešto ili još gore da im se dogodi neka nesreća...... oj znači Bože
Druže nisi normalan . Žao mi te stvarno.
Lukman, koju drogu koristis?