Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rival Audiju Q5 Sportback, BMW-u X4 i Mercedesu GLC Coupe?! Ma idi begaj. Možda Mazda CX-5, Kia Sportage, odnosno Hyundai Tucson.
@InteIidjentBaznijek Vidi se da si obicni primitivac papcina, zivim u Americi imam mogucnost da voziim sve navedeno gore ali zadnji 10 godina promjenio sam 2 Infinitija prvi G37 a drugi je Q50 iz moje perspective nebi nikada mjenjao Q50 ni za jednog tvog BMW ili Mercedesa...
@Roke Tvoje pare, tvoja volja. Ružan je k'o qurats. Nije Nissan Toyota, a Infiniti je još manje Lexus. Vidjela žaba konj se kuje pa i ona digla nogu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)