Česi igraju na sigurno
187
Ovako bi mogla izgledati nova Škoda Superb
Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj Česi, na njoj jedino ime Češko. Ostalo svee Švabo...
@CzechRepublicBrno Pa naravno da se sve ili vecina radi u Ceskoj, kad je tamo VW sve preselio. Ali to nije ceski auto vec VW-ov. A VW je njemacka tvrtka. Prema tome to je njemacki auto. Jedino sto je cesko je ime.
@CzechRepublicBrno I Hyundai i KIA se skoro u potpunosti prave u Ceskoj, to jest vjerojatno u istom ili slicnom omjeru kao i Skoda, osim manjih dijelova koji dolaze iz siromasnijih zemalja, poput Srbije, gdje se motaju kablovi, prave brisaci, plasticni dijelovi…….….pa jel to znaci da su Hyundai i KIA ceska auta.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Za mene je nova octavia predobra a kamoli superb, rado bih je posjedovao ali nazalost preskupa. Moras imati platu najmanje 2500KM da bi vozio bilo kakvo novo auto...
najdraži su mi seljaci sto ovu Škodu zovu Super Be😂
A vidi sto kopiraju KIU...
Svjetske cijene - svijetsko auto !
Najbolja auta
da skoda ne valja ne bi se u njoj vozili ministri
Dobar dizajn, kao da ga je radio Hoydonk iz Hyndaia.
pardon Shreyer
Dobra, samo se bojim da ce kostati vise nego vrijedi
Ipak je to samo škoda.
1993 godine VW je naplato TAS od osiguranja i od tih para kupio Škodu.
Sad su sva auta lijepo dizajnirana, a superb je prava limuzina.
ova resetka me podsjeti na be em ve
Superb iv - top auto!
ako cemo realno, poprilicno su lose ispratili trend, nisu to odradili kao sa generacijom prije ove, a digli su cijene automobila
skoda superbmw