Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Konacno nesto o Olimpijadi od prije 40 godina.
Pa mi samo od proslosti zivimo ima li kakve buducnosti, restauriramo umjesto da stvaramo al hajd…
Stari 40 godina proslo nisu u stanju skakaonicu osposobiti (nije srusena ej) + bob stazu. 40 Godina ljudiii!!!!
Pod 1 ko bi skako tu pod dva pogledaj svaku državu nakon olimpijade, svjetskog prvenstva sva infrastruktura zapuštena al s obzirom da pola vas pojma nema o životu to vam je prica 40 godina. Jeboo vas skakaona daboga je srušili
ZG 1984 SA
E baš fino izgleda slikan u blatu
"Samo Mitsubishi tiho prozuji kroz noć Vrata si odškrinula Lutko ti me čekaš kad ću doć' Ti me čekaš kad ću doć"
Koja je njemu godišnjica
Živim u Njemačkoj i da nije ovih debilnih EU regulativa kupio bih Mitsubishi Pajero bez imalo razmišljanja. Meni ne treba njemačka šminka i ambijentalna svjetla a kaša ispod haube sa hrpom turbina a motor šteka na 140.000 i svu plastiku valja skupo zamijenit. Treba mi sposoban AWD i pouzdan motor, logički raspoređene tipke u kabini koje žmireći mogu napipati, ekran u zadnjem Pajeru je sasvim dovoljan. Od tri ekrana i traženja klime po meniju nema ništa.
Ovo je brutalno susramlje. Vi ste se stvarno digli na zadnje noge zbog ovog jubileja kao da je ne znam sta. U hr su bili ep u nogometu 76, med igre 79, univerzijada 87, sp u rukometu 09... nitko to nikad ne obiljezava. Izadje mozda txt u novinama taj dan i bude prijem kod gradonacelnika i bok.
dooobra piška... ;)
Ja mislim da ovoliko vijesti o olimpijadi iz 1984 nije bilo ni iste te 1984. Mene bi iskreno bilo sramota uopste i prikazivati tu takvu infrastrukturu od te olimpijade, te bih je zasigurno sto manje i spominjao da ljudi ne vide u kakvom je stanju.
Smorili ste sa tekstovima o Olimpijadi. Desilo se prije 100 godina idalje nešto kmečite.
Do kad traje sjecanje na 40 god znal se šta ? Boze dragi na Igmanu i dalje kao da je rat, mi se ponosimo necim sto je bilo prije 40 god zanimljivo
Japanac-Kamiondjije❤️
Svaka čast, bude se uspomene na ZOI84, bili smo tako ponosni👍
Divno!
Kako su dobri sve troje, svaka cast! Vidio sam ga u gradu, super izgleda :)
sto bi reko edo zivimo pod rucnom volimo taj rikverc 🤭