Nagradni konkurs Mercedes-Benza
0
Odabrane pobjedničke fotografije
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treca slika je definitivno NAJBOLJA...
treca je beton,ostale nula bodova.. nesto kontam,najbolje bi slika bila u varijanti : godina 1984, rutavi hercegovac pored 123-ke negdje u Ljubuskom,a table Frankfurt. plus krznene presvlake :))
4 najbolja... vi s.m.r.a.d.o.v.i umrite od muke svi Maho rulezzz
4. fotka je beton. lik uzeo svoje auto otisao pored rijeke u uslikao. nema fotosopa - nema nikakvih pre***avanja. publika ju je odabrala - ne zirij, a njen autor ce da se voza u novom mercedesu 7 dana (da bog da ga imao jednog dana). MAHO FTW!!!
\"will you mercedes me\" je star fazon, odnosno ideja...na zalost ne mogu pronaci oridzidzi sad (nalazi se u jednoj od knjiga o advertisingu).. al kako god pogledas - fotke su odron (izuzev druge koja je zanimljiva, mada \"škripava\"). pa zar fakat nebijase nista bolje??
hh prva tako jeftin efekat sa mobitela. Druga je meni ok.
ja mislim da je ova zadnja preko stele dobila :D
budimo realni...prva ofirna...druga prosjek...treca vec vidjeno/ukrali ideju...cetvrta hmm zar ima cetvrta :D
Ova zadnja je ko tkanina
smatram da vise nemaju smisla ova takmicenja u fotografiji kad uvijek pobjedi photoshop! ova will u mercedes me je genijalna međutim...
koji levat ubaci Enisa Beslagica u ziri cccccccccccccc
prva kao da je iphonom slikana i sa colorkey... losa ... ruzna ... i nema umjetnickog.... treca slika je najbolja.... a ova zadnja... je ofira totalna...
Prva slika totalno pederska...