Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jettu jarane
a jel svaba sta ti to vozis bolan pa te seljacine gledaju
jebi ga ko nece da radi nek voza biciklo
Kad ja navrnem do Bosne sa mojom limuzinom,uh kako gledaju seljacine,ma sta ces takav ti je zivot,neko ovo naziva sto ja vozim ficom a neko avionom
komsija dok ti "topis" auto ja ti topim zenu. n frks, niko nije zavidan.
Ja sa za svoju vilu plati 2,8 milona funti, pa se pitam dali ce otopiti moj zamrzivac kad ga budem cistio?
ja neznam sta je ovdje najnovi izum????????
ja mislim da su dolje u africi presretni s ovim izumom, toliko su cekali na nesto slicno..
oooo kako je komsija? sta je to kod tebe padao snijeg veceras :)))
Ma budi optimista, mozda vec naredne zime budes imo ugradzenu ovu cool stvarcicu. SAmo da li ce te onda manje boljeti?
haj bola mexx boli me kurac za one selje u africi samo da znas! stacu im ja kad su se naselili dole bogu za nogama,kad su paglu! a ovo je stvarno cool stvar da je meni vakva stvarcica jedna!
Sto da ne. Svakako trosimo prirodne resurse go divlja plemena bez ni najmanje vizije sta ostavljamo iza nas. Neko bi u Africi mozda bio sretan da ima pristup elektricnoj energiji barem dva sata dnevno.
uhhh