Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Leksus je u biti napucana tojota. Mislim da je preskupa jer moja godinu dana stara mazda 3 2.5l do stotke dodje oko 7 selundi dok tri puta manje trosi od ovog leksusa koji je bas preskup.
Brate, koliko god da je dobar neće proći u Europi sa ovakvim neeuropskim dizajnom
vidi rakije sto se zagrijo
https://www.youtube.com/watch?v=4ZDk5U9HxtE
ima lik dobrog lexusa samo troši puno. nije ga uspio skinuti ispod 20l na 100. znam ja iz povjerljivih izvora
Moguce, ako je kupio neki stari sa velikom kubikazom...Trebao je hybrid kupiti i trosio bi 4 litra, a kad se voza po gradu i nula litara :)))
A ima stari IS sa dizelkom (to je za bosanca) od RAV4, pa eto od 4 do 8 litara...
Najbolje Auto na svijetu i sam vozim LEXUS Is f hybrid i nema boljeg to je to a vw je proslost sto pise neki seljak nema pojma
Hvalio se amerikanac Muji kaze: ja imam ranc tri dana ga obilazim autom ! Kaze njemu Mujo:imao sam i ja takav isti auto pa sam ga prod'o
Dobar je, u mene auto od 0 km/h do 100 km/h može 80 km/h