Osvježenje iz Peugeota
0
Značajno obnovljena 308-ica
Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije se rodio ko je svijetu ugodio!
Auto je prva liga. Uzimam 1.6 THP sa 203 KS.
@audi Ja, eto sva se auta kvare samo se ne kvari WV.
samo autoshop onog karadzicevog vozaca helikoptera u ratu ce najvise kasniti. nema ni sajt u 21. stoljecu hehe
Svi nesto pametujete o VW-u,a svi vozite VW vozila.Pezo kad se pokvari,mozes ga baciti,imao sam 607,kod nas na servisu mi rekli (znaci Pezo servis); Ne znamo sta mu je!!!!!! I ja nekako odvucem auto,nekad hoce da upali,nekad nece,lajsna mi tokom voznje otpala,a o zavrsnoj obradi da ne govorim.Jedini plus je udobnost,tu je rame uz rame sa BMW i Meckom,ostalo,stroga 0
Ovo se zove osvjezenje istog modela automobila.Da je ovo uradio WV na golfu 6 prozvali bi ga golfom 7,isto kao sto su uradili sa golfom 5.........to je ta WV seljačka politika.
uh jeste brzi. ovo je staro. dakle bitnije su rubrike tipa krava istrcala na cestu, ili pijani vozac opsovao....
svidja mi se ovaj pezo,samo sto mi se cini da ovo kopija seat leona,ali sve u svemu fin autic,ali naravno daleko je bolji golf 6.
iskreno nesviđa mi se ovo što vidim, protu kandidati su mnogo opasniji..
Prednji kraj dobar, zadnji su mogli puno bolje rijesiti.
Treba li šta dodati .. nemate pojma sta je auto .. vjerujete samo u smeće od vw ... gdje u 21. vijeku otvarate prozore ručno ... motaj jarane ..motaj ...
ima prednji kraj ko brkati Som
Ima Fabia pojeftino!
Svi dizeli imaju FAP, ouh shit, taman sam mislio da uzmem jedan
ma savrseno, uzeo se zadnji dio od brata megana iz 2000 godine, inovativno skroz.. ugl da ne duzima: smece!