Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok Bakir voza Audija od 250.000 KM mi nemamo ni za polovnu Daciu!
Nevjerovatno je to koliko mi se svidja duster, al moram priznati da nisam zadovoljan sa pickup izvedbom. Mogli su skontat ljepsi zadnji dio, nestko skroz novo i drugacije, ovo bukvalno izrezali krov, nikakve promjene....
Pa fazon i jest u tome sto je to novi model, za drugu namjenu, ali sa istim dizajnom. Cekaj novu generaciju Dustera, ako hoces novi dizajn.
Neb se slozio, pogledaj toyote, nissane itd, pickup verzije samo sprijeda slice, moras im izvest nesto ozadi da ne izgleda kao osakaceni original. Al hajd tvoje misljenje, postujem...
Izvrsni proizvodi za zastitu auta, sofer sajbe, protiv maglenja, zastita karoserije, felgi. http://nanotehnologija.ba/
....NISU GA MOGLI GLUPLJEG NAPRAVITI...
NAJNOVIJA VIJEST: http://doznajemo.com/2014/08/12/glumca-robin-vilijamsa-pronasli-mrtvog-u-stanu-policija-vodi-istragu-no-sumnjaju-najvise-u-jednu-stvar/ R.I.P.
Ovo ću Breni kupit za pijace.
bezeee
Koliko ce kostati ? Maximalno 15 000 km ?
sa ful opremom :P
Pa obicni kosta s normalnom opremom 20 -25 000k ili...
stavis dvije gume pozada u gepek i on legne 20cm..... ja pick-upa i vanago...
Da nije bilo Renaulta iz kapitalističke Francuske, ova nekada komumistička fabrika bi se ugasila, kao mnoge u zemljama bivšeg SSSR-a ili bi još proizvodila Renault 12 TL, kao što ga je 50 godina proizvodila. Boljševik99 i mnogi drugi Zlajini komunistički isprdci za to vrijeme i dalje veličaju totalitarni režim, čiju ublehašku priču i dalje koristi radikalno krilo SDP-a, predvođeno Zlatnim Sinom, inače najvećom lopovčinom poslije Dodika.
Za manje para boljeg novog pickupa nema! Ubio se za Bosne :D
Ubila bi njega Bosna i bosanski putevi za 3 mjeseca :D
Ja et...golf dvojka je zato Allah..a niko ne prica da se svaka dva mjeseca mijenjaju krajnice, kugle i slicno. Dijelova u kanalu :)
Tacno je presmijesna!