Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tacno! GM decki, malo ste polupali loncice. Volvo je u vlasnistvu Forda (jos koji mjesec), a Saab je u vlasnistvu GMa (jos koji mjesec).
pa je bemu misa volvo je u vlasnistvu forda od 1999 godine. nema nikakve veze sa GM. niti je ikada imao. NITI CE IKADA IMATI. FALA
Nije ni svedski, ni americki neg kineski. Koliko ja znam, GM se slozio da proda Volva kineskom Geelyju. AL svaka cast, ekstra je auto. Samo naprijed Svedi :)))
dobat auto al daleko je od njemacke trojke...........
TO JE IZ PJESME ZABRANJENOG PUSENJA, DECKO. U INAT SELA..... BUCA POTOK ZDRAVOOOOOOOO
ja imam s 40 i znam o cemu zborim. ovi odmah hoce da biju cim nije audi najbolji. ili golf ili shkoda. kukala im majka
čiji god bio ja znam da imam vec treci S60 D5 i prezadovoljan sam njime, u međuvremenu sam imao BMW525d star godinu dana i nakon 7 mjeseci ga prodao i opet kupio S60,zakon auto potrošnja mala ,slabo se kvari ,udoban ,sto je najvaznije siguran po ovim nasim cestama punim manijaka u krševima
americki i svedski, su kinezi se samo pregovaralo. kao i sa bmw prije godinu. a proizvodi se u gentu. pametnjakovicu
cuj krkana on sved i kupce ga u inat selu!!!
aaa, vidim da sam pronasao neiscrpno vrelo pameti ovdje XD
Ako vas interesuje, kao prvo Volvo auto nije ni Americki a niti Svedski vec je Kineski (Geely), a sam taj S60 je Svedska tehnologija ali pravi se u Belgiji.
Daj ne serite, gdje se ovo moze porediti sa audijem i bmw-om!!!
Je li se na mene odnosio komentar? Ako jeste znam da je Ford vlasnik, ali meni su neki ljudi iz Volva pricali da je vrlo kompleksna situacija sto se tice odnosa Goteborg-Detroit, kao ameri upravljaju parama, a svedjani se pitaju za proizvodnju, motore i sve ostalo.
prijatelju volvo je u vlasnistvu forda ako bas hoces ili da si ti ziv i zdrav vec jedanaesta godina. kupicu ga u inat sela....
Infromisi se malo bolje prijatelju. A sto se tice auta, standardno, Volvovski-ODLICAN!