Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bolje vozat dvicu nego slinit nad automagazinima, a nit garaze nit auta
heh, kod nas pola grada dvicu voza, a oni ovo objavljuju
S naravno \"jeftinim\" cijenama od VW-a, gdje se za puno para dobije skoro nista, ovo ce biti hit za budale i gradske pedere koji ne znaju pogledati malo bolje. Motori troklipasi, koji nisu ni za voznju po dvoristu, a kamoli s vise osoba i punim autom na dalji put. Sretno VW, da propadnete sto prije ;)
To ti znas sta ja vozim i da li imam garazu ili ne? E budalo moja, ne vozamo svi mi dvice i ostale oldtimere.. a ovo je super autic za grada. Ne znam zasto se uvijek polazi od postavke da svi imaju dvicu i nosaju air max
K A R I N A :)
Meni se baš sviđa :D
@nik: bolesnik, ohani malo!
Niste uspjeli sa Golfom i Bubom nećete ni sa ovim
auto za mlade seljake
http://www.autoportal.hr/index.php/novostic/2338
Jest al po cijeni od 18.500 KM hahaha :) Bjazi ba...
bez veze......
kazu dzaba ga poklanjaju
Da još košta jedno hiljadu-dvije... Mjera...
kasnite dan, a očito se očekuje i kakva reklamica. nije mi samo jasno kako sve možete da hvalite. doslovno sve!!!
@ rooney Pa vozaj ti dvicu i dalje, niko ti ne brani. Ima nas kojima ove vijesti nesto znace.