Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
M3 / M4 bi ga pojeo za dorucak..inace mi se svidja Mustang kao auto, izgledom izgleda mocno,pravi za kurcenje po gradu
Mustang je fin autic.
opticki stvarno je atraktivan,mada nisam ljubitelj americkih auta....
snajperpi.ka je'l ti to meni ?
Ali to nije Mustang, budimo realni :)
Ne kažem da nije fin ali uporedi ove za EU pa ćeš znati o čemu pričam ;)
ne znam sto se ljudi raspravljaju sa likovima sto pisu ruskim pismom, smao ih ignore to im je gore, a ionako ih vecina ne razumije...
Ne razumiju nekad ni sami sebe.
evp ga jos jedan sto je odkrio funkciju cirilica na tastaturi..haha pedercicu mali usljivi ...sta si ti cyber cetnik ? jel te placaju da siris propagandu i mrznju po netu ?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ovaj auto je krojen za mene jer BRZINA je nase drugo ime ;)
...ŠUĆMURASTI KONJ....
Mogli ste barem malo istražiti, a ne da prepisujete sa stranih portala...barem biste doznali ko je glavni dizajner ovog 2014 Ford Mustanga:) to je Sarajlija Kemal Ćurić :)
Толико добро иде пословање Форду.
Блекфиелда, Љубоморан?! На шта? На прецртавање дизајна Доџ Челенђа? Бошњи је у крви да присваја туђа дела, почевши од језика. 911 и Мастнг у истој реченици!? Свашта.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)