Prije zvanične premijere
0
Stigao šesti Golf!
Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma papansko auto :)) viva la citroen C4 VTS
jebo vas sve redom golf to je auto za sobarice nego babo imo dvicu nekad davno pa se sad svi furaju na golfa sranje tesko od auta...
Interesantno je koliko za ovaj članak ima komentara... Meni Golf već odavno ne pije vode, čini mi se kao da su ga mnogi već pregazili, iako je nesumnjivo jedan od boljih u klasi... Bio je i ostao mozda najkompletniji auto, ali uvijek dosadan. Nijemci su sami sebi nabili kompleks, i sad im gori pod nogama da naprave hit... Što se mene tiče, nisu uspjeli... J.... auto za kojim se nećeš pozeljet okrenuti!
ja taxiram sa golf 2 god.84. nadam se da cu iduce godine kupiti golf3.a sto se tice golf 6 nikada ga nebi kupio.pored 2 i 3 samo je petica zadrzala linije golfa.4-rka i 6-tica mi vise lice na limuzinu a to onda nije golf.
dobra 6
preruzno auto
nista posebno
ma isti kao sciroccooooo mogli su sta i promjeniti, bezveze
hmmm i sta je tu novo? ovo se u naaajbolju ruku uz puno optimizma moze nazvati redizajnom ali nov auto - jock ;) mamac za nase golfaše :) haj nek levati kupuju :)
Citao sam neku strucnu literaturu (kritiku) vw-a prije 3 mjeseca gdje stoji da su imali u planu golf 6 izbaciti 2010g. S obzirom da je uspjeh golfa 5 dosta ispod ocekivanog i da nije ispunio predvidjanja, dali su inzinjerima da uzurbano pocnu sa izradom golfa 6. Naravno zbog nedostatka vremena, nece biti ni nekih tehnickih iznenadjenja (barem ne u pocetnim serijama), tako da je golf 6 ustvari golf 5 sa malo izmjenjenom karoserijom. Licno mislim da im i ovaj projekt propasti. Uostalom, vise se niko ne oslanja na velike serije, nego na manje serije, ali veci izbor modela. Proizvodnja auta i ne kosta vise mnogo jer cu uskoro biti moguce sve modele na jednoj platformi proizvoditi...
eto ga, omiljena marka naroda sa brdovitog balkana nam jos jednom dokazuje da je pravi proizvodjac \"narodnih auta\"! ma nemoj...da dam 50 000 za kompakt? wahahha...da, dao bih, ali za Hondu Civic zadnje generacije sa 1.8 benzinjarom...sto se Golfa tice-radije bih parkirao Kiju Cee\'d u svoju garazu nego skart iz Svabije. mislim, zadnji kraj izgleda kao Civic ili Mazda 323 iz polovine 90-ih, karoserija je ostala od Golfa 5(sto bi trebalo znaciti ustedu, ali sipak), naprijed...tanko, jako tanko...kako god-razocarenje
fuj
Svako novo auto je dobro, ali ovaj Golf je stvarno razocarenje. Jedino ce se svidjeti zagrizenim golfistima, koji bi balili za golfom pa i da je od balege napravljen..
@bosanka i po OK. EVO TI ADRESA [email protected] :-) javi se !!!!!!!
Joj danas sam dogovorila nesto vec,dogovorimo se dr.put...sorry..